ALTREX VENTOUX REFORMLADDER VEN2*10 (EX 590810)

Bekijk productgroep
Art nr.                  153210
Ventoux reformladder Voor professioneel gebruik In A-stand of als schuifladder Uitgebogen bomen, extra stabiel Geanodiseerd dus vuilafstotend Ventoux reformladder. Aluminium kokerladder voor professionals. De Ventoux is een aluminium kokerladder voor professioneel gebruik. Het afgeronde kokerprofiel zorgt voor een goede grip en maakt de ladder bovendien sterk en duurzaam. En door de anodisering is de ladder vuilafstotend. De reformladder is multifunctioneel. Gebruik hem als schuifladder langs de gevel óf zet hem net zo gemakkelijk in een A-stand. Perfect voor elke klus. De Ventoux steunt op uitgebogen bomen. Zo sta je stevig en stabiel. De 3-delige reformladder is eenvoudig in en uit te schuiven met de toprollen aan de uiteinden. En hij klapt niet ongewild in door de drukvaste spreidbeveiliging in het scharnierpunt. Voor elke klus een Ventoux De Ventoux reformladder is verkrijgbaar in een 2- en 3-delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 9.60 meter. Veilig op hoogte Kies je voor veilig, dan kies je voor de Ventoux reformladder. De drukvaste spreidbeveiliging bij de 3-delige uitvoering voorkomt dat de ladder inklapt terwijl je hem gebruikt. Duurzaam en sterk De ladder heeft een afgerond kokerprofiel. Dit zorgt voor een goede grip. Bovendien maakt de anodisering de ladder vuilafstotend.
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Ventoux reformladder
  • Voor professioneel gebruik
  • In A-stand of als schuifladder
  • Uitgebogen bomen, extra stabiel
  • Geanodiseerd dus vuilafstotend

Ventoux reformladder. Aluminium kokerladder voor professionals.
De Ventoux is een aluminium kokerladder voor professioneel gebruik. Het afgeronde kokerprofiel zorgt voor een goede grip en maakt de ladder bovendien sterk en duurzaam. En door de anodisering is de ladder vuilafstotend. De reformladder is multifunctioneel. Gebruik hem als schuifladder langs de gevel óf zet hem net zo gemakkelijk in een A-stand. Perfect voor elke klus.

De Ventoux steunt op uitgebogen bomen. Zo sta je stevig en stabiel. De 3-delige reformladder is eenvoudig in en uit te schuiven met de toprollen aan de uiteinden. En hij klapt niet ongewild in door de drukvaste spreidbeveiliging in het scharnierpunt.

Voor elke klus een Ventoux
De Ventoux reformladder is verkrijgbaar in een 2- en 3-delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 9.60 meter.

Veilig op hoogte
Kies je voor veilig, dan kies je voor de Ventoux reformladder. De drukvaste spreidbeveiliging bij de 3-delige uitvoering voorkomt dat de ladder inklapt terwijl je hem gebruikt.

Duurzaam en sterk
De ladder heeft een afgerond kokerprofiel. Dit zorgt voor een goede grip. Bovendien maakt de anodisering de ladder vuilafstotend.
Technische kenmerken
aantal (treden/sporten) 2 x 10 st
lengte 4,95 mtr
opberglengte 3,1 mtr
werkhoogte 5,85 mtr
werkhoogte (vrijstaand) 3,95 mtr
materiaal aluminium
gewicht 14,5 kg
aantal (delen, bestaande uit) 2-delig
Extra info
max. werkhoogte 5850 mm
opberglengte 3100 mm
gewicht 14.5 kg
uitgeschoven lengte 4950 mm
werkhoogte vrijstaand 3950 mm
aantal sporten 2 x 10
verpakkingshoogte 120 mm
verpakkingsdiepte 3070 mm
verpakkingsbreedte 820 mm
    Laden
    Laden