VERFIJN GROENE AANSLAGVERWIJDERAAR 1L

Bekijk productgroep
Art nr.                  1011960610100V
Dit middel is uitsluitend toegestaan voor gebruik bij de bestrijding van bacteriën en gisten op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op boerderijen, bij bestrijding van bacteriën en gisten in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, voor het bestrijden van groene aanslag en het voorkomen van bacteriën en algen in waterbedden. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen, voorkom verontreiniging van oppervlaktewater!
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Dit middel is uitsluitend toegestaan voor gebruik bij de bestrijding van bacteriën en gisten op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op boerderijen, bij bestrijding van bacteriën en gisten in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, voor het bestrijden van groene aanslag en het voorkomen van bacteriën en algen in waterbedden.

Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen, voorkom verontreiniging van oppervlaktewater!
Technische kenmerken
inhoud 1 l
Extra info
Inhoud 1000 ml
Verpakkingseenheid 6 st
    Laden
    Laden