BLEKO ZOUTZUUR 30% 5L

Bekijk productgroep
Art nr.                  1011860150100
Een transparant, geconcentreerd reinigingsmiddel, zowel binnen als buiten toepasbaar mits niet gebruikt op zuurgevoelige oppervlakken zoals emaille, zink, gepolijst marmer, mangaanhoudende steensoorten enz. Verwijdert cement- en kalkresten van metselwerk, nieuw voegwerk, zuivert staal, wordt gebruikt voor het etsen van printplaten enz. Kan zowel puur als verdund worden gebruikt, voor het verwijderen van bijvoorbeeld lichte cementsluier volstaat een mengverhouding van 1:10 veelal. ZEER BELANGRIJK is de volgorde van het verdunnen. Altijd het zoutzuur bij het water voegen en nooit andersom. Daarnaast is het belangrijk om tijdens het werken met zoutzuur, al dan niet verdund, de persoonlijke bescherming in acht te nemen, zoals goede ventilatie van de ruimte, handschoenen, beschermende kleding, gezichtsbescherming enz. Zoutzuur nóóit met bleekwater samenvoegen omdat er dan chloorgas vrijkomt!
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Een transparant, geconcentreerd reinigingsmiddel, zowel binnen als buiten toepasbaar mits niet gebruikt op zuurgevoelige oppervlakken zoals emaille, zink, gepolijst marmer, mangaanhoudende steensoorten enz.
Verwijdert cement- en kalkresten van metselwerk, nieuw voegwerk, zuivert staal, wordt gebruikt voor het etsen van printplaten enz.
Kan zowel puur als verdund worden gebruikt, voor het verwijderen van bijvoorbeeld lichte cementsluier volstaat een mengverhouding van 1:10 veelal.
ZEER BELANGRIJK is de volgorde van het verdunnen. Altijd het zoutzuur bij het water voegen en nooit andersom.

Daarnaast is het belangrijk om tijdens het werken met zoutzuur, al dan niet verdund, de persoonlijke bescherming in acht te nemen, zoals goede ventilatie van de ruimte, handschoenen, beschermende kleding, gezichtsbescherming enz.
Zoutzuur nóóit met bleekwater samenvoegen omdat er dan chloorgas vrijkomt!
Technische kenmerken
inhoud 5 l
verpakt per 4 st
Extra info
Inhoud 5 L
Verpakt per 4 stuks
    Laden
    Laden