ALTREX TGB6 TAURUS ENKEL 5+1 TREDEN

Bekijk productgroep
Art nr.                  191506
Taurus (TGB) - enkel oploopbaar Enkel oploopbaar Robuuste treden door dubbel kokerprofiel Twee bordessen, dus twee werkplekken Voor intensief, professioneel gebruik Taurus (TGB) enkel oploopbaar. De robuuste trap voor bouw en industrie. De trap met top eigenschappen. Gebruiksvriendelijk en robuust. Speciaal voor de professional die meer vraagt. De Taurus is gemaakt voor intensief gebruik. Het zelfontgrendelende scharniersysteem maakt de trap opvallend handig en eenvoudig in gebruik. Snel gepakt, snel weer opgeruimd. Extra bijzonder zijn de twee bordessen boven elkaar. Daarmee beschik je over twee veilige en comfortabele werkplekken. Door de drukvaste spreidbeveiliging weet je zeker dat de trap niet ongewild inklapt. Bovendien sta je stevig en stabiel door de grote antislip-voeten en de omsloten scharnieren. Een trap op het hoogste niveau. Slim scharniersysteem Optimaal gebruiksgemak. Daar kun je op rekenen dankzij het zelfontgrendelende scharniersysteem op het bordes. Twee bordessen, dubbel comfort De Taurus blinkt uit in comfort. Door twee bordessen beschik je over twee extra veilige en ruime werkplekken. Extra stevige treden Het dubbele kokerprofiel van de treden maakt de Taurus tot de meest stevige in zijn soort. De hoge afronding geven je scheenbenen optimale steun. Stabiel en zeker Grote antislip-voeten zorgen voor betrouwbare stabiliteit. Meer zekerheid, meer veiligheid. Gepopte treden De treden zijn bevestigd door middel van popnagels. Daardoor zijn ze snel te vervangen wanneer dit eens nodig mocht zijn.
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Taurus (TGB) - enkel oploopbaar
  • Enkel oploopbaar
  • Robuuste treden door dubbel kokerprofiel
  • Twee bordessen, dus twee werkplekken
  • Voor intensief, professioneel gebruik

Taurus (TGB) enkel oploopbaar. De robuuste trap voor bouw en industrie.
De trap met top eigenschappen. Gebruiksvriendelijk en robuust. Speciaal voor de professional die meer vraagt. De Taurus is gemaakt voor intensief gebruik. Het zelfontgrendelende scharniersysteem maakt de trap opvallend handig en eenvoudig in gebruik. Snel gepakt, snel weer opgeruimd.

Extra bijzonder zijn de twee bordessen boven elkaar. Daarmee beschik je over twee veilige en comfortabele werkplekken. Door de drukvaste spreidbeveiliging weet je zeker dat de trap niet ongewild inklapt. Bovendien sta je stevig en stabiel door de grote antislip-voeten en de omsloten scharnieren. Een trap op het hoogste niveau.

Slim scharniersysteem
Optimaal gebruiksgemak. Daar kun je op rekenen dankzij het zelfontgrendelende scharniersysteem op het bordes.

Twee bordessen, dubbel comfort
De Taurus blinkt uit in comfort. Door twee bordessen beschik je over twee extra veilige en ruime werkplekken.

Extra stevige treden
Het dubbele kokerprofiel van de treden maakt de Taurus tot de meest stevige in zijn soort. De hoge afronding geven je scheenbenen optimale steun.

Stabiel en zeker
Grote antislip-voeten zorgen voor betrouwbare stabiliteit. Meer zekerheid, meer veiligheid.

Gepopte treden
De treden zijn bevestigd door middel van popnagels. Daardoor zijn ze snel te vervangen wanneer dit eens nodig mocht zijn.
Technische kenmerken
aantal (treden/sporten) 1 x 6 st
stahoogte 1,4 mtr
werkhoogte 3,4 mtr
breedte (vloeroppervlakte) 580 mm
materiaal aluminium
bewerking (oppervlaktebehandeling) coating (gecoat)
gewicht 13 kg
uitvoering enkel
opberglengte 2,2 mtr
lengte (vloeroppervlakte) 1180 mm
Extra info
aantal treden 1 x 6
max. werkhoogte 3400 mm
opberglengte 2200 mm
gewicht 13.0 kg
max. stahoogte 1400 mm
vloeroppervlakte 1180 x 580 mm
verpakkingshoogte 2191 mm
verpakkingsdiepte 160 mm
verpakkingsbreedte 590 mm
    Laden
    Laden