WOLLEN POETSVACHT DIA 229MM 6ST

Bekijk productgroep
Art nr.                  05711
Gebruik de 3M™ Wollen compoundpad met 3M-compounds en -bevestigingssystemen voor polijsten met compound op lakken, blanke en composietoppervlakken. Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, voor uiteenlopende taken. Te gebruiken met ons Hookit™ bevestigingssysteem voor snel wisselen van pads. Voor een vlekkeloze afwerking. Met de 3M™ Wollen compoundpad bent u verzekerd van een vlekkeloze afwerking en efficiënt polijsten op lakken, blanke en composietoppervlakken. Onze compoundpad is ontworpen voor eenvoudig gebruik met 3M-compounds en -bevestigingssystemen, voor efficiëntie en een uitstekend resultaat. Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, zoals vereist voor uw taak. Onze dubbelzijdige pads met ongetwijnde wollen garens beschikken over een stijve, duurzame kern die de wollen schuurmiddelen ondersteunt tijdens vlakke of agressieve compoundprocessen. De vollere pad biedt een goede verwerking op grotere oppervlakken. Met de 3M™ Adapter 05710 kan deze opschroefbare pad probleemloos worden bevestigd op excentrische schuurmachines en andere elektrische gereedschappen. Gebruik onze enkelzijdige pad met wolmix voor het verder afwerken van correcties aan fouten in de laklaag tijdens het polijsten van de autocarrosserie. De pad is ontworpen voor gebruik met ons Hookit™-bevestigingssysteem, een klittenbandsysteem voor de bevestiging op steunpads en bevestigingsplaten waarmee pads snel kunnen worden verwisseld, zodat u tijd bespaart. Al onze wollen compoundpads zijn speciaal ontworpen voor gebruik met ons Perfect-It™ lakcorrectiesysteem, voor hoge prestaties in alle stappen van het lakcorrectieproces. Dit systeem omvat schijven en pads voor het wegwerken van krassen, compounds, polijstmiddelen en reinigingsmiddelen. Verwijder schuurkrassen en andere lakbeschadigingen Compoundpad met snelle snijwerking Ongetwijnde samenstelling van wollen garens biedt een betere verwerking op grote oppervlakken Ontwikkeld voor gebruik met het 3M™ Hookit™-bevestigingssysteem Werkt uitstekend met 3M compounds en adapters voor snelle consistente resultaten
Materiaal: Wolmengsel
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Gebruik de 3M™ Wollen compoundpad met 3M-compounds en -bevestigingssystemen voor polijsten met compound op lakken, blanke en composietoppervlakken. Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, voor uiteenlopende taken. Te gebruiken met ons Hookit™ bevestigingssysteem voor snel wisselen van pads. Voor een vlekkeloze afwerking.

Met de 3M™ Wollen compoundpad bent u verzekerd van een vlekkeloze afwerking en efficiënt polijsten op lakken, blanke en composietoppervlakken.

Onze compoundpad is ontworpen voor eenvoudig gebruik met 3M-compounds en -bevestigingssystemen, voor efficiëntie en een uitstekend resultaat.

Kies uit 100% wol of een fijnere combinatie van 60/40 wol, zoals vereist voor uw taak. Onze dubbelzijdige pads met ongetwijnde wollen garens beschikken over een stijve, duurzame kern die de wollen schuurmiddelen ondersteunt tijdens vlakke of agressieve compoundprocessen. De vollere pad biedt een goede verwerking op grotere oppervlakken. Met de 3M™ Adapter 05710 kan deze opschroefbare pad probleemloos worden bevestigd op excentrische schuurmachines en andere elektrische gereedschappen.

Gebruik onze enkelzijdige pad met wolmix voor het verder afwerken van correcties aan fouten in de laklaag tijdens het polijsten van de autocarrosserie. De pad is ontworpen voor gebruik met ons Hookit™-bevestigingssysteem, een klittenbandsysteem voor de bevestiging op steunpads en bevestigingsplaten waarmee pads snel kunnen worden verwisseld, zodat u tijd bespaart.

Al onze wollen compoundpads zijn speciaal ontworpen voor gebruik met ons Perfect-It™ lakcorrectiesysteem, voor hoge prestaties in alle stappen van het lakcorrectieproces. Dit systeem omvat schijven en pads voor het wegwerken van krassen, compounds, polijstmiddelen en reinigingsmiddelen.

Verwijder schuurkrassen en andere lakbeschadigingen
Compoundpad met snelle snijwerking
Ongetwijnde samenstelling van wollen garens biedt een betere verwerking op grote oppervlakken
Ontwikkeld voor gebruik met het 3M™ Hookit™-bevestigingssysteem
Werkt uitstekend met 3M compounds en adapters voor snelle consistente resultaten
Extra info
Materiaal Wolmengsel
Totale diameter (metrisch) 228.6 mm
Oppervlaktestijl Glad
Aantal zijden 1
3M SKU 7100145244
    Laden
    Laden