CF-HP CLEAN & FINISHROOD AVFN 158X224MM 20STUKS

Bekijk productgroep
Art nr.                  07447
Gebruik Scotch Brite™ Handpad voor algemeen gebruik 7447 voor allerlei soorten materialen en taken. Onze pads bieden zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening, voor consistent fijne finishingresultaten. Ze zijn vooral handig voor lastige reinigingsklussen. Scotch Brite Pads worden gebruikt zoals staalwol van kwaliteit 1, maar in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Het non woven, open webmateriaal is bestand tegen vollopen en kan droog, met water of met oplosmiddelen worden gebruikt. Na gebruik kan het weer worden afgespoeld voor hergebruik. Gebruik onze multifunctionele kastanjebruine pads op allerlei manieren. Ze liggen prettig in de hand voor precieze beheersing, maar kunnen ook worden gebruikt met een handblok voor een uniforme finish, of op een vlakschuurmachine voor grotere gedeelten. Onze pads bestaan uit fijne aluminiumoxide schuurkorrels die snel en fijn snijden, en een glad afgewerkt oppervlak achterlaten. Industriële professionals kiezen aluminiumoxide wegens zijn taaiheid, snelheid en lange levensduur. De duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik. Aluminiumoxide wordt behalve voor schuren en finishen ook vaak gebruikt voor polijsttoepassingen om zijn hoge snijsnelheid, hardheid, sterkte en lage warmtebehoud. Het is geschikt voor tal van ondergronden in zowel hout als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch Brite™ Industriële schuurproducten zijn unieke surface conditioning producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non woven nylon of andere synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de vezels minder snel verstopt raken. · Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere niet-geweven producten voor het reinigen of finishen. · Zeer fijne afwerking overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten · Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof · Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren · Kan gevouwen worden voor eenvoudiger gebruik
Mineraaltype: Alu miniu mo x ide
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Gebruik Scotch Brite™ Handpad voor algemeen gebruik 7447 voor allerlei soorten materialen en taken. Onze pads bieden zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening, voor consistent fijne finishingresultaten. Ze zijn vooral handig voor lastige reinigingsklussen.

Scotch Brite Pads worden gebruikt zoals staalwol van kwaliteit 1, maar in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Het non woven, open webmateriaal is bestand tegen vollopen en kan droog, met water of met oplosmiddelen worden gebruikt. Na gebruik kan het weer worden afgespoeld voor hergebruik.

Gebruik onze multifunctionele kastanjebruine pads op allerlei manieren. Ze liggen prettig in de hand voor precieze beheersing, maar kunnen ook worden gebruikt met een handblok voor een uniforme finish, of op een vlakschuurmachine voor grotere gedeelten.

Onze pads bestaan uit fijne aluminiumoxide schuurkorrels die snel en fijn snijden, en een glad afgewerkt oppervlak achterlaten. Industriële professionals kiezen aluminiumoxide wegens zijn taaiheid, snelheid en lange levensduur. De duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik.

Aluminiumoxide wordt behalve voor schuren en finishen ook vaak gebruikt voor polijsttoepassingen om zijn hoge snijsnelheid, hardheid, sterkte en lage warmtebehoud.
Het is geschikt voor tal van ondergronden in zowel hout als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen.

Scotch Brite™ Industriële schuurproducten zijn unieke surface conditioning producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non woven nylon of andere synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de vezels minder snel verstopt raken.

· Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere niet-geweven producten voor het reinigen of finishen.
· Zeer fijne afwerking overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten
· Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof
· Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren
· Kan gevouwen worden voor eenvoudiger gebruik
Technische kenmerken
breedte 224 mm
kleur rood
kleur (basis) rood
Extra info
Kleur Rood
Korrelgrofte VFN
Breedte 224 mm
Mineraaltype Alu miniu mo x ide
    Laden
    Laden