CF-RL CLEAN & FINISH GRIJS SVFN 125MMX10M 7ROLLEN

Bekijk productgroep
Art nr.                  07454
De Scotch-Brite™ Clean and Finish-rol biedt een consistente oppervlaktebewerking tijdens de hele levensduur van het product. Onze Clean and Finish-rol kan op elke lengte worden afgeknipt. De Scotch Brite™ Clean and Finish-rol levert consistente resultaten voor finishen, blenden, polijsten en reinigen van diverse metalen, houtsoorten, kunststof oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. Onze vervormbare Clean and Finish-rollen kunnen eenvoudig op elke lengte worden afgeknipt. Door de bestendigheid tegen vollopen blijven schuurmineralen aan het oppervlak, waardoor de snijwerking consistent blijft. Deze rollen kunnen handmatig worden gebruikt voor meer controle. Materiaal met een grotere breedte kan in combinatie met een handpadhouder worden gebruikt voor een uniforme finish. Op een vlak- of trilschuurmachine is het zeer geschikt voor grotere gebieden. De rol kan op elke lengte worden afgeknipt De vervormbare pad komt ook op moeilijk te bereiken plekken Geschikt voor handmatig gebruik of op polijstmachines met trilfunctie en twee pads De open webstructuur gaat vollopen tegen, voor een consistente snijwerking van het schuurmateriaal Geschikt voor metaal, hout, composiet en geavanceerde materialen
Schuurmateriaal: siliciumcarbide
Productvorm: Rol
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
De Scotch-Brite™ Clean and Finish-rol biedt een consistente oppervlaktebewerking tijdens de hele levensduur van het product. Onze Clean and Finish-rol kan op elke lengte worden afgeknipt.

De Scotch Brite™ Clean and Finish-rol levert consistente resultaten voor finishen, blenden, polijsten en reinigen van diverse metalen, houtsoorten, kunststof oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. Onze vervormbare Clean and Finish-rollen kunnen eenvoudig op elke lengte worden afgeknipt.

Door de bestendigheid tegen vollopen blijven schuurmineralen aan het oppervlak, waardoor de snijwerking consistent blijft. Deze rollen kunnen handmatig worden gebruikt voor meer controle. Materiaal met een grotere breedte kan in combinatie met een handpadhouder worden gebruikt voor een uniforme finish. Op een vlak- of trilschuurmachine is het zeer geschikt voor grotere gebieden.

De rol kan op elke lengte worden afgeknipt
De vervormbare pad komt ook op moeilijk te bereiken plekken
Geschikt voor handmatig gebruik of op polijstmachines met trilfunctie en twee pads
De open webstructuur gaat vollopen tegen, voor een consistente snijwerking van het schuurmateriaal
Geschikt voor metaal, hout, composiet en geavanceerde materialen
Extra info
Schuurmateriaal siliciumcarbide
Productvorm Rol
3M SKU 7100182491
Lage rek Nee
Technische & veiligheidsfiches
    Laden
    Laden