12023 SC-DB 178X22MM 10ST

Bekijk productgroep
Art nr.                  12023
De Scotch-Brite™ Surface Conditioning Schijf is een duurzame, non-woven schijf voor de eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen. Onze schijven presteren goed op geprofileerde en oneffen oppervlakken, zonder het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen. Onze snel snijdende de Scotch-Brite™ SL Surface Conditioning Schijf is een ideale eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen. Het open webmateriaal van onze schijven blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig, voor een langdurig gebruik. De gelijkmatig gestrooide aluminiumoxide schuurkorrels bieden een hoge snelheid voor consistent finishen. Onze surface conditioning-schijven maken gebruik van aluminiumoxide schuurkorrels, de voorkeur van industriële professionals wegens zijn snelle snede en zijn lange levensduur. De schuurkorrel is sterk, duurzaam en breekt tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan voor een efficiëntere snede, vergeleken met traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik. Aluminiumoxide mineraal is sterk, taai, heeft een hoge snijsnelheid en houdt weinig warmte vast. Het wordt veel gebruikt voor polijsten, schuren en finishen – op tal van ondergronden in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite Industriële schuurmaterialen zijn unieke surface conditioning-producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non-woven nylon of synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Hierdoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren. Variatie van groftes en afmetingen biedt een uitstekend beginpunt voor reinigen, finishen, blenden en licht afbramen. Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig voor een langdurig gebruik. De goed vervormbare schijft conditioneert oppervlakken zonder groefjes te maken of het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen. Geschikt voor metaal, composieten, kunststof en andere materialen Klittenbandbevestigingssysteem om snel schijven te vervangen in finishingprocessen met meer stappen
Schuurmateriaal: Aluminiumoxide
Bevestigingswijze: Slotted
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
De Scotch-Brite™ Surface Conditioning Schijf is een duurzame, non-woven schijf voor de eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen. Onze schijven presteren goed op geprofileerde en oneffen oppervlakken, zonder het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen.

Onze snel snijdende de Scotch-Brite™ SL Surface Conditioning Schijf is een ideale eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen.

Het open webmateriaal van onze schijven blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig, voor een langdurig gebruik. De gelijkmatig gestrooide aluminiumoxide schuurkorrels bieden een hoge snelheid voor consistent finishen.

Onze surface conditioning-schijven maken gebruik van aluminiumoxide schuurkorrels, de voorkeur van industriële professionals wegens zijn snelle snede en zijn lange levensduur. De schuurkorrel is sterk, duurzaam en breekt tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan voor een efficiëntere snede, vergeleken met traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik.

Aluminiumoxide mineraal is sterk, taai, heeft een hoge snijsnelheid en houdt weinig warmte vast. Het wordt veel gebruikt voor polijsten, schuren en finishen – op tal van ondergronden in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen.

Scotch-Brite Industriële schuurmaterialen zijn unieke surface conditioning-producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non-woven nylon of synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Hierdoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Variatie van groftes en afmetingen biedt een uitstekend beginpunt voor reinigen, finishen, blenden en licht afbramen.
Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig voor een langdurig gebruik.
De goed vervormbare schijft conditioneert oppervlakken zonder groefjes te maken of het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen.
Geschikt voor metaal, composieten, kunststof en andere materialen
Klittenbandbevestigingssysteem om snel schijven te vervangen in finishingprocessen met meer stappen
Extra info
Schuurmateriaal Aluminiumoxide
Totale diameter (metrisch) 178 mm
Bevestigingswijze Slotted
Grofte Grof
3M SKU 7100200725
Technische & veiligheidsfiches
    Laden
    Laden