CF-SH CLEAN & FINISHGRIJS SUFN 158X224MM 20 STUKS

Bekijk productgroep
Art nr.                  07448
Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ is speciaal ontwikkeld voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. In tegensteling tot fijn staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn flexibel en gaan lang mee. Gebruik Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ in plaats van fijne staalwol voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. Onze grijze pads zijn ontwikkeld om schoner en langer te werken dan staalwol en in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Scotch-Brite Ultra Fine pads zijn gevuld met dicht gestrooide siliciumcarbide schuurkorrels, een zeer scherp synthetisch materiaal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals bij verfvoorbereiding. De dicht opeen geplaatste partikels leveren een consistente, uniforme schurende werking gedurende de hele levensduur van de pad en het mineraal valt sneller uiteen dan aluminiumoxide voor een superieure finish. Ze zijn ontwikkeld voor gebruiksgemak en komen in krappe hoekjes en oppervlakken met kleine details, zonder de omvang van het basismateriaal te veranderen. Gebruik ze voor reinigen, finishen en polijsten zonder dat u ze hoeft aan te passen, om te draaien of te vervangen halverwege de taak. Onze veelzijdige handpads zijn een goede toevoeging voor de gereedschapskist van iedere werkplaats en kunnen handmatig worden gebruikt, gecombineerd met een handpadblok of op een lijn-schuurmachine worden gebruikt zodat u sneller kunt werken op grotere gedeelten. Schuursponsjes van Scotch-Brite zijn unieke surface conditioning-producten bestaande uit schuurkorrels die zijn opgenomen in non-woven nylon vezels. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de hele productlevensduur van de pad. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig, waardoor de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken. Ultra Fine finishing levert beter resultaat dan staalwol Efficiënt voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten Presteert als staalwol van 00-kwaliteit zonder rafelen, roesten of versplinteren Reinigt metaal, composieten en andere materialen zonder het basismateriaal te veranderen Flexibele pads passen zich aan onregelmatige oppervlakken aan en komen in hoekjes en nauwe ruimten zonder in te leveren op prestaties Volloop- en warmtebestendig non-woven web biedt consistente finishresultaten gedurende de levensduur van de pad
Schuurmateriaal: siliciumcarbide
Productvorm: Handpad
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ is speciaal ontwikkeld voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. In tegensteling tot fijn staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn flexibel en gaan lang mee.

Gebruik Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ in plaats van fijne staalwol voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen.

Onze grijze pads zijn ontwikkeld om schoner en langer te werken dan staalwol en in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter.

Scotch-Brite Ultra Fine pads zijn gevuld met dicht gestrooide siliciumcarbide schuurkorrels, een zeer scherp synthetisch materiaal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals bij verfvoorbereiding. De dicht opeen geplaatste partikels leveren een consistente, uniforme schurende werking gedurende de hele levensduur van de pad en het mineraal valt sneller uiteen dan aluminiumoxide voor een superieure finish.

Ze zijn ontwikkeld voor gebruiksgemak en komen in krappe hoekjes en oppervlakken met kleine details, zonder de omvang van het basismateriaal te veranderen. Gebruik ze voor reinigen, finishen en polijsten zonder dat u ze hoeft aan te passen, om te draaien of te vervangen halverwege de taak.

Onze veelzijdige handpads zijn een goede toevoeging voor de gereedschapskist van iedere werkplaats en kunnen handmatig worden gebruikt, gecombineerd met een handpadblok of op een lijn-schuurmachine worden gebruikt zodat u sneller kunt werken op grotere gedeelten.

Schuursponsjes van Scotch-Brite zijn unieke surface conditioning-producten bestaande uit schuurkorrels die zijn opgenomen in non-woven nylon vezels. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de hele productlevensduur van de pad.

Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig, waardoor de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.

Ultra Fine finishing levert beter resultaat dan staalwol
Efficiënt voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten
Presteert als staalwol van 00-kwaliteit zonder rafelen, roesten of versplinteren
Reinigt metaal, composieten en andere materialen zonder het basismateriaal te veranderen
Flexibele pads passen zich aan onregelmatige oppervlakken aan en komen in hoekjes en nauwe ruimten zonder in te leveren op prestaties
Volloop- en warmtebestendig non-woven web biedt consistente finishresultaten gedurende de levensduur van de pad
Extra info
Schuurmateriaal siliciumcarbide
Productvorm Handpad
Grofte SULFN
3M SKU 7100182555
    Laden
    Laden