CF-SH CLEAN & FINISHGRIJS SUFN 158X224MM 20 STUKS

Bekijk productgroep
Art nr.                  07448
De Scotch Brite™ Handpad ultrafijn voor voor- en nabewerking van metalen oppervlakken, verfvoorbereiding en reinigen, finishen en polijsten. Onze grijze pad komt in kleine hoekjes en oppervlakken met details en behoudt zijn vorm. Het is bedoeld als een goed alternatief voor staalwol en werkt schoner en langer. De pad rafelt niet tijdens gebruik, roest niet na gebruik en laat geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn veelzijdig en kunnen handmatig worden gebruikt, in combinatie met een handpadblok, of op een fijn schuurmachine om sneller te werken op grotere gedeelten. · Ultrafijne afwerking, overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten · Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish. · Goede prestaties in hoeken en naden · Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof · Loopt niet vol en voorkomt hittevorming
Mineraaltype: Siliciumcarbide
Product Form: Sheet
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
De Scotch Brite™ Handpad ultrafijn voor voor- en nabewerking van metalen oppervlakken, verfvoorbereiding en reinigen, finishen en polijsten.

Onze grijze pad komt in kleine hoekjes en oppervlakken met details en behoudt zijn vorm. Het is bedoeld als een goed alternatief voor staalwol en werkt schoner en langer. De pad rafelt niet tijdens gebruik, roest niet na gebruik en laat geen fijne metaalsplinters achter.
Ze zijn veelzijdig en kunnen handmatig worden gebruikt, in combinatie met een handpadblok, of op een fijn schuurmachine om sneller te werken op grotere gedeelten.

· Ultrafijne afwerking, overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten
· Non-woven 3D-structuur zorgt voor lange levensduur en constante finish.
· Goede prestaties in hoeken en naden
· Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof
· Loopt niet vol en voorkomt hittevorming
Technische kenmerken
materiaal (korrel) siliciumcarbide
Extra info
Kleur Grijs
Korrelgrofte UFN
Breedte 158 mm
Lengte 224 mm
Product Form Sheet
Mineraaltype Siliciumcarbide
Verpakt 20 st
    Laden
    Laden