255P FRE-CUT SCHUURVELLEN P150 230MMX280MM 50ST

Bekijk productgroep
Art nr.                  05278
3M™ Papieren schuurvellen 255P gebruiken een schuurmiddel op basis van aluminiumoxide en zijn voorzien van een zware papieren rug. Standaardvellen in verschillende korrelgrootten kunnen handmatig of op de machine worden gebruikt. Gebruik ons 3M™ Schuurpapier 255P met slijpmiddel op basis van aluminiumoxide en zware papieren rug voor schuurwerkzaamheden in de carrosseriewerkplaats. Beschikbaar als standaard- en stofafzuigingsvellen, in veel verschillende korrelgrootten en verschillende formaten. In alle processen van de carrosseriewerkplaats, van de voorbehandeling tot de afwerking, spelen onze schuurmiddelen een belangrijke rol. We hebben een volledige reeks schuurmiddelen ontwikkeld die geschikt zijn voor elk toepassingstype en die gebruikmaken van innovatieve technologieën voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking. Voor gebruik bij het verwijderen van duurzame elektrostatische verflagen en bij werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken Korrelgrootten van P40 tot P500 Beschikbare formaten 115 mm x 280 mm of 230 mm x 280 mm Handmatig of machinaal gebruik
Productvorm: Sheet
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
3M™ Papieren schuurvellen 255P gebruiken een schuurmiddel op basis van aluminiumoxide en zijn voorzien van een zware papieren rug. Standaardvellen in verschillende korrelgrootten kunnen handmatig of op de machine worden gebruikt.

Gebruik ons 3M™ Schuurpapier 255P met slijpmiddel op basis van aluminiumoxide en zware papieren rug voor schuurwerkzaamheden in de carrosseriewerkplaats. Beschikbaar als standaard- en stofafzuigingsvellen, in veel verschillende korrelgrootten en verschillende formaten.

In alle processen van de carrosseriewerkplaats, van de voorbehandeling tot de afwerking, spelen onze schuurmiddelen een belangrijke rol. We hebben een volledige reeks schuurmiddelen ontwikkeld die geschikt zijn voor elk toepassingstype en die gebruikmaken van innovatieve technologieën voor superieure prestaties, minimale loading en een consistente afwerking.

Voor gebruik bij het verwijderen van duurzame elektrostatische verflagen en bij werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken
Korrelgrootten van P40 tot P500
Beschikbare formaten 115 mm x 280 mm of 230 mm x 280 mm
Handmatig of machinaal gebruik
Technische kenmerken
lengte 280 mm
breedte 230 mm
korrel 150
Extra info
Totale breedte (metrisch) 230 mm
Totale lengte (metrisch) 280 mm
Gewicht schutlaag C-gewicht
Korrel P150
Productvorm Sheet
3M SKU 7000034200
    Laden
    Laden