734 WETORDRY SCHUURVEL ZWART P150 230MM X 280MM 50

Bekijk productgroep
Art nr.                  02019
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking. De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking. Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen. Verkrijgbaar in korrelgroftes P60 tot P1200. Elk vel meet 230 mm x 280 mm. · Schuurpapiervellen op basis van siliciumcarbide voor nat en droog schuren · Kan zowel voor nat als droog schuren worden gebruikt
Detail: A-pap HKH SC CC
Mineraaltype: Siliciumcarbide
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
Het 3M™ Wetordry™ Schuurvel 734 is een snel snijdend schuurpapier voor vrijwel elk oppervlak en bestaat uit siliciumcarbide mineraal voor een scherpe en consistente snijwerking.

De lichtgewicht, waterbestendige rug is flexibel en vervormbaar en dit schuurpapier is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende korrelgroftes voor een ultrafijne afwerking.

Ons schuurvel is waterbestendig en gaat lang mee en is geschikt voor elke toepassing, van kleine, lastig te bereiken plaatsen tot intensief schuren om elektrostatische verflagen te verwijderen. Verkrijgbaar in korrelgroftes P60 tot P1200. Elk vel meet 230 mm x 280 mm.

· Schuurpapiervellen op basis van siliciumcarbide voor nat en droog schuren
· Kan zowel voor nat als droog schuren worden gebruikt
Technische kenmerken
korrel 150
materiaal (korrel) siliciumcarbide
Extra info
Korrelgrofte P150
Breedte 230 mm
Lengte 280 mm
Product Form Sheet
Mineraaltype Siliciumcarbide
Verkoopeenheid Vel
Detail A-pap HKH SC CC
    Laden
    Laden