3M SAFETY BOX 1000MCWE

Bekijk productgroep
Art nr.                  1000MCWE
De 3M Safety box bevat: 3M™ Spray Paint halfgelaatsmasker 6002. Dit is een herbruikbaar, lichtgewicht halfgelaatsmasker met dubbele inademventielen en grote filters om de ademweerstand te verminderen tijdens het professioneel schilderen of schuren. Het beschikt over een bajonetfilterbevestigingssysteem om eenvoudig en efficiënt filter- of patroonwissels mogelijk te maken. 3M™ 5935-roetfilters om te beschermen tegen hoog niveau fijnstof en olie of nevels op waterbasis – ideaal voor verfspuiten. P3-bescherming tegen hoog fijnstof en nevels op olie- of waterbasis. 3M™ 6055 filters voor organische dampen om A2-bescherming te bieden bij commercieel spuiten, kwasten of rollers. A2 bescherming tegen organische gassen en dampen zoals oplosmiddelhoudende verf, lijm en reinigingsmiddelen. 3M™ Aura™ 9322+ masker, het masker met Aura™ ontwerp met 3 panelen, verstelbare neusklem, gevormd neuspaneel, kleurgecodeerde hoofdbanden en 3M™ Cool Flow™ ventiel voor comfortabel dragen. Nominaal FFP2 biedt bescherming tegen middelmatig fijn stof en nevels op olie- of waterbasis, die typisch voorkomen bij elektrisch schuren, slijpen, boren en snijden met dit soort materialen; verf, vernis, cement, hout en staal. 3M™ Power Tool-veiligheidsbril 2890S, een doorzichtige veiligheidsbril met hoge omhulling die spat- en slagvast is en voorzien is van een antikras- en anticondenscoating voor een duidelijk zicht tijdens het spuiten en vlakschuren. 3M™ Ear Plugs 1100 met opbergdoos, dit zijn traag herstellende oordopjes van polyurethaanschuim met taps toelopend ontwerp. Ze zijn wegwerpbaar, zeer licht, wegen 13 g en verminderen het geluidsniveau tot 37 dB. Beschermingsniveau: vermindert het blootstellingsniveau aan lawaai met 37 dB en kan worden gebruikt in een geluidsniveau van 95 - 110 dB voor een breed scala aan toepassingen. Getest en goedgekeurd om te voldoen aan de Europese normen - CE-gemarkeerd
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
De 3M Safety box bevat:
  • 3M™ Spray Paint halfgelaatsmasker 6002. Dit is een herbruikbaar, lichtgewicht halfgelaatsmasker met dubbele inademventielen en grote filters om de ademweerstand te verminderen tijdens het professioneel schilderen of schuren. Het beschikt over een bajonetfilterbevestigingssysteem om eenvoudig en efficiënt filter- of patroonwissels mogelijk te maken.
  • 3M™ 5935-roetfilters om te beschermen tegen hoog niveau fijnstof en olie of nevels op waterbasis – ideaal voor verfspuiten. P3-bescherming tegen hoog fijnstof en nevels op olie- of waterbasis.
  • 3M™ 6055 filters voor organische dampen om A2-bescherming te bieden bij commercieel spuiten, kwasten of rollers. A2 bescherming tegen organische gassen en dampen zoals oplosmiddelhoudende verf, lijm en reinigingsmiddelen.
  • 3M™ Aura™ 9322+ masker, het masker met Aura™ ontwerp met 3 panelen, verstelbare neusklem, gevormd neuspaneel, kleurgecodeerde hoofdbanden en 3M™ Cool Flow™ ventiel voor comfortabel dragen. Nominaal FFP2 biedt bescherming tegen middelmatig fijn stof en nevels op olie- of waterbasis, die typisch voorkomen bij elektrisch schuren, slijpen, boren en snijden met dit soort materialen; verf, vernis, cement, hout en staal.
  • 3M™ Power Tool-veiligheidsbril 2890S, een doorzichtige veiligheidsbril met hoge omhulling die spat- en slagvast is en voorzien is van een antikras- en anticondenscoating voor een duidelijk zicht tijdens het spuiten en vlakschuren.
  • 3M™ Ear Plugs 1100 met opbergdoos, dit zijn traag herstellende oordopjes van polyurethaanschuim met taps toelopend ontwerp. Ze zijn wegwerpbaar, zeer licht, wegen 13 g en verminderen het geluidsniveau tot 37 dB. Beschermingsniveau: vermindert het blootstellingsniveau aan lawaai met 37 dB en kan worden gebruikt in een geluidsniveau van 95 - 110 dB voor een breed scala aan toepassingen. Getest en goedgekeurd om te voldoen aan de Europese normen - CE-gemarkeerd
Extra info
Bescherming FFP2
3M SKU 7100141332
Afmeting ademhalingssysteem Standaard
Uitademventiel Ja
    Laden
    Laden