1100 OORDOPPEN 30 PAAR / PAK

Bekijk productgroep
Art nr.                  1100C30
3M™ Oordoppen 1100 met opbergdoos zijn onze oordoppen van polyurethaan traagschuim met spits ontwerp. Ze zijn wegwerpbaar, zeer licht met een gewicht van 13 g, en verlagen het geluidsniveau met maximaal 37 dB. Gemakkelijk te gebruiken en passend te maken; het spitse ontwerp past in de meeste gehoorgangen De hele dag comfortabel – zacht, hypoallergeen traagschuim Een glad vuilbestendig oppervlak zorgt voor een betere hygiëne, duurzaamheid en comfort Zacht polyurethaanschuim is hypoallergeen Beschermingsniveau: de oordoppen verminderen de blootstelling aan lawaai met maximaal 37 dB en kunnen worden gebruikt bij geluidsniveaus van 95-110 dB, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Gebruikers moeten vóór gebruik alle instructies hebben gelezen. Verkeerd gebruik kan letsel en/of blijvend gehoorverlies veroorzaken. Compatibel met brillen en maskers van 3M
Oordopmateriaal: Polyurethaan
Oordopvorm: Taps
Oordopmaat: Eén maat past meestal
Inbrengwijze: Kneedbaar
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
3M™ Oordoppen 1100 met opbergdoos zijn onze oordoppen van polyurethaan traagschuim met spits ontwerp. Ze zijn wegwerpbaar, zeer licht met een gewicht van 13 g, en verlagen het geluidsniveau met maximaal 37 dB.
Gemakkelijk te gebruiken en passend te maken; het spitse ontwerp past in de meeste gehoorgangen
  • De hele dag comfortabel – zacht, hypoallergeen traagschuim
  • Een glad vuilbestendig oppervlak zorgt voor een betere hygiëne, duurzaamheid en comfort
  • Zacht polyurethaanschuim is hypoallergeen
  • Beschermingsniveau: de oordoppen verminderen de blootstelling aan lawaai met maximaal 37 dB en kunnen worden gebruikt bij geluidsniveaus van 95-110 dB, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.
  • Gebruikers moeten vóór gebruik alle instructies hebben gelezen. Verkeerd gebruik kan letsel en/of blijvend gehoorverlies veroorzaken.
  • Compatibel met brillen en maskers van 3M
Extra info
Demping 37 dB
3M SKU 7100141468
Herbruikbaar Nee
Koord Nee
Oordopmateriaal Polyurethaan
Oordopvorm Taps
Oordopmaat Eén maat past meestal
Inbrengwijze Kneedbaar
Met banden Nee
Pak 30 pr
    Laden
    Laden