3M OORDOPPEN MET BEUGEL 1310 + 2 PAAR VERVANGDOP

Bekijk productgroep
Art nr.                  1310C
De 3M™ Oordoppen met beugel 1310 zijn onze gehoorbescherming met één paar oordoppen met een unieke en innovatieve flexibele beugel en twee paar vervangende dopjes. Ze zorgen voor een optimale pasvorm en verlagen het geluidsniveau met maximaal 26dB. Gebruik de 3M™ Oordoppen met beugel 1310 voor comfortabele en handige gehoorbescherming tegen schadelijk industrieel of elektrisch gereedschap. De 3M™ 1310 oordoppen met unieke flexibele band zijn ontworpen om achter het hoofd of onder de kin te dragen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn en ideaal zijn voor gebruik met tussenpozen. Voor extra draagcomfort hebben deze schuimoortips een zachte ronde vorm, wat de druk vermindert en zorgt voor een comfortabele afdichting. Het draagcomfort is verbeterd omdat de oordoppen niet diep in de gehoorgang komen. De vervangende oortips zijn lichtgewicht, geven lage druk en zijn zacht en buigzaam waardoor hoofd en kaken makkelijk kunnen bewegen. De hoofdbeugel is herbruikbaar, wasbaar en gebruiksvriendelijk, deze set wordt geleverd met een reserveset vervangende dopjes.
Artikel niet online bestelbaar. Contacteer ons
Omschrijving
De 3M™ Oordoppen met beugel 1310 zijn onze gehoorbescherming met één paar oordoppen met een unieke en innovatieve flexibele beugel en twee paar vervangende dopjes. Ze zorgen voor een optimale pasvorm en verlagen het geluidsniveau met maximaal 26dB.

Gebruik de 3M™ Oordoppen met beugel 1310 voor comfortabele en handige gehoorbescherming tegen schadelijk industrieel of elektrisch gereedschap.

De 3M™ 1310 oordoppen met unieke flexibele band zijn ontworpen om achter het hoofd of onder de kin te dragen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn en ideaal zijn voor gebruik met tussenpozen. Voor extra draagcomfort hebben deze schuimoortips een zachte ronde vorm, wat de druk vermindert en zorgt voor een comfortabele afdichting.

Het draagcomfort is verbeterd omdat de oordoppen niet diep in de gehoorgang komen. De vervangende oortips zijn lichtgewicht, geven lage druk en zijn zacht en buigzaam waardoor hoofd en kaken makkelijk kunnen bewegen.

De hoofdbeugel is herbruikbaar, wasbaar en gebruiksvriendelijk, deze set wordt geleverd met een reserveset vervangende dopjes.
Technische kenmerken
uitvoering met beugel
geluidsreductie 25 dB
Extra info
Demping 25 dB
3M SKU 7100141539
Herbruikbaar Nee
Koord Nee
Oordopmateriaal Polyurethaan
Oordopvorm Rond
Oordopmaat Eén maat past meestal
    Laden
    Laden